DocLoop – brzo, efikasno i timski
Predvođeni tehničkim direktorom Goranom Rudincem, tim DocLoop-a je uspeo da svojim kulinarskim umećem i timskom sinergijom osvoji najviše poena i oduševi žiri. Oni su napravili belu pastu sa belim mesom, slaninom i povrćem.
„Jelo koje opisuje našu kompaniju zove se srpska pasta – brzo se sprema, prilagođava se trendovima i bazira se na kvalitetnim sastojcima, baš kao što i mi radimo u IT industriji,“ rekao je Rudinac za WebMind.
Naglasio je važnost timskog duha: „Bez svojih kolega i prijatelja ne mogu ni da zamislim radni dan – ni u kuhinji, ni u kancelariji. Tim je ključ svakog uspeha.“ Na pitanje koju aplikaciju bi voleo da koristi i u kuhinji, odgovorio je: „Task manager, naravno – da organizuje zadatke i vreme, bilo u pripremi jela ili kod razvoja softvera.“
Uz Rudinca, pobednički tim činili su i Miloš Marinković (IT konsultant), Marija Čupić (referent za reklamacije) i Aleksandar Simjanoski (Key Account Manager). Njihov pristup bio je fokusiran, brz i zasnovan na međusobnoj podršci, što ih je izdvojilo u konkurenciji.
Planeta Sport – lagano, svakodnevno i bogato
Planeta Sport kulinarski tim, koji je od stučnog žiria dobio 179 poena, se predstavio vedrim duhom i kreativnim odgovorima svojih članova. Oni su takođe pripremili belu pastu, u kojoj su tikvice predstavljale sastojak koji je oduševio žiri po nekoliko kretrijuma.
Dušan Kosanović, Head of Content, svoje jelo opisuje kao Pasta ala Planet: „Nešto što može da isprati svakodnevni tempo, a istovremeno je bogato sastojcima, baš kao i naša kompanija.“
Na pitanje koji alat bi voleo da ima i u kuhinji i na poslu, rekao je: „Pošto vodim dizajn sektor, ne mogu bez varjače u kuhinji, a na poslu bez dizajnerskih alata.“ U timu su bili i Tatjana Vilotić (HR Specialist) i Tamara Petrić (HR Assistant), koje su zajedno sa kolegom dale svoj doprinos timskom nastupu.
Stručni žiri – profesionalni kuvar i influenseri
Stručni žiri, koji je ocenjivao kulinarske veštine takmičara, činile su prepoznatljive ličnosti iz sveta gastronomije i influenserske scene.
Na čelu žirija bio je profesionalni kuvar Milorad Mitić, poznat po preciznosti, visokom standardu i posvećenosti detaljima.
Uz njega su bila i tri iskusna kulinarska influensera – Dragana Džaleta, Jelena Marić i Jovana Vasiljević – koje su svojom stručnošću i osećajem za prezentaciju, ukus i kreativnost dale dodatnu dimenziju takmičenju.
Njihove ocene i komentari bili su dragoceni smernice takmičarima, ali i dodatna motivacija za postizanje kulinarske izvrsnosti.
Šta je IT zakuvavanje?
IT Zakuvavanje nastavlja da povezuje svet tehnologije i gastronomije kroz jedinstvenu atmosferu zajedništva, kreativnosti i takmičarskog duha.
Druga sezona tek je počela, a ako je suditi po prvoj rundi – biće ovo još jedan uzbudljiv kulinarski serijal.
Zamislite događaj gde se inovacija, timski duh i kulinarska veština spajaju u jedinstveno takmičarsko iskustvo.
„IT Zakuvavanje“ nije samo takmičenje; to je arena gde IT stručnjaci postaju glavni kuvari, transformišući tradicionalne recepte u remek-dela inovacija i kreativnosti.
U svetu gde tehnologija preoblikuje svaki aspekt naših života, pozivamo vašu kompaniju da se pridruži ovom revolucionarnom događaju koji slavi kreativnost, timski rad i strast prema tehnologiji.
Prijave za takmičenje putem adrese [email protected]